Samen tuinieren

Meedoen aan:

De gemeenschappelijke tuin. Het onderhoud aan deze 750 m2 grote tuin gebeurt door de bewoners zelf.

Hiervoor hebben wij een eigen tuinwerkgroep die de tuin optimaal beheert en hulp krijgt van een externe hovenier.

Hierdoor blijft de tuin goed onderhouden en voor elke bewoner plezierig om er naar te kijken en om er in het seizoen van gebruik te maken!

Impressie van de tuin, in zomer en winter: klik hier


Meedoen in:

  • De recreatiezaal biedt ruim plaats voor diverse leuke activiteiten, zoals, spelletjes doen, puzzelen , gezamenlijk eten, kaarten, mahjong-spel, skip-bo e.d. of samen een film of voetballen kijken.

Meer over activiteiten in de recreatieruimte, klik hier

Activiteiten in de recreatiezaal

Er is altijd wat te repareren

Meedoen met:

  • Klussen.

  • Als u dat leuk vindt, dan is het meehelpen met de werkgroep techniek/beheer openbare ruimtes wellicht iets voor u! Het klein onderhoud in het gebouw gebeurt door de bewoners zelf. Deze werkgroep beheert het gebouw optimaal en het groot onderhoud gebeurt door de verhuurder, Pre Wonen, te Velserbroek.

  • Onze woongroep beschikt over een klussenruimte met werkbank, te gebruiken door alle bewoners die daar op technisch gebied iets willen ondernemen.

Onze kookgroep bereidt regelmatig een heerlijke maaltijd

Meekoken met:

  • De kookgroep. Als u het fijn vindt om te koken dan is aansluiten bij de kookgroep iets voor u! Via een intekenlijst kunnen de bewoners zich opgeven om met de kookgroep de warme maaltijd in de recreatiezaal te nuttigen. Met Pasen en Kerst wordt er een brunch of uitgebreide maaltijd voorgeschoteld.

Nieuwe initiatieven:

  • Deze zijn altijd welkom! U kunt bijvoorbeeld een leeskring opzetten of een groepsuitstapje organiseren.